Exclusieve partnerships met onze boeren vormen levend vee vol smaak en karakter.
Exclusieve partnerships met onze boeren vormen levend vee vol smaak en karakter.
Tussentijdse checks en een perfecte traceerbaarheid als basis voor de beste kwaliteit.
Onze chauffeurs brengen de producten snel en veilig het hele land door.
Van vaste waarde op de vele veemarkten tot rundvleesspecialist met een doorgedreven verticale integratie. Bij Hemelaer vertaalt 70 jaar ervaring zich in kwaliteit, zekerheid en verwerking op maat van elke individuele klant. Het levend vee komt aan op de site in Temse en doorloopt elke stap van het productieproces, volledig in eigen beheer. Tot het als gebruiksklaar product met eigen vrachtwagens jouw richting uit komt.
eigen boerderijen in beheer van levend vee
specialisatie in dikbilrunderen van het Belgisch Witblauwras
dagelijkse monitoring van de veestapel
advies van veevoederspecialist voor optimale groei en ontwikkeling
moderne inrichting met de nieuwste technieken
gerichte ingrepen om stress bij het vee tegen te gaan
ontwerpen met lokale en internationale experts op vlak van dierenwelzijn
Bert Driessen, expert dierenwelzijn aan het KU Leuven
Temple Grandin, experte dierenwelzijn aan de Colorado State University
inspectie door een erkende veearts voor, tijdens en na het slachten
altijd in aanwezigheid van ervaren medewerkers
3 productielijnen voor verwerking op maat van de klant
nieuwste technologie en machines
versnijden tot deelstukken of consumentenproduct
vacuüm verpakt of onder beschermende atmosfeer
minimale productietijd tussen slachten en verpakken
veilig transport met eigen temperatuurgecontroleerde vrachtwagens
vaste chauffeurs met kennis van vleesproducten
dagelijkse kwaliteitscheck en desinfectie van de vloot
naar klanten in heel België